Barcelona mund të ndryshojë stemën e saj! Motivi

13 Nëntor 2022
22:16
Telesport
back button

Barcelona së shpejti mund t’i japë një “freski” imazhit të saj. Footy Headlines e shkruan lajmin, duke shpjeguar se klubi blaugrana mund të vendosë të ndryshojë logon e tij. Për momentin nuk ka zëra se si mund të duket një logo e re e Barçës, por tashmë kohët e fundit klubi ishte përpjekur ta bënte këtë hap.

Në vitin 2018, Barcelona zbuloi një version të modernizuar të stemës aktuale. Megjithatë, tifozët e Barçës ishin të pakënaqur me lajmin, prandaj klubi vendosi të hiqte dorë nga logoja e re një ditë përpara se anëtarët të votonin për miratimin e saj përfundimtar.

Fillimisht, ideja e Barçës për të ndryshuar logon e saj lindi për të përmbushur nevojën për t’u përshtatur me kohët moderne. Klubi tashmë ka ndryshuar logon e tij më parë, por ndryshimi i fundit tani daton në vitin 2002. Ndër risitë që u propozuan në vitin 2018, ishte edhe heqja e shkronjave “FCB”, një ide që nuk u pëlqye. të cilët kishin kontribuar në refuzimin e projektit.

Nëse një ndryshim konfirmohet, logoja e re e Barcelonës nuk do të jetë një version i ndryshuar i edicionit 2018, por ndoshta një riemërtim më i gjerë. Siç u përmend më parë, kohët do të ishin gjithashtu të pjekura, duke qenë se modifikimi i fundit daton 20 vjet më parë.

Sipas Footy, është e mundur që klubi katalanas t’u paraqesë anëtarëve të tij një propozim të ri për të rishikuar stemën e klubit në vitin 2023 dhe se një logo e re mund të përdoret në të vërtetë duke filluar nga sezoni 2024/25 dhe jo për sezonin 2023/24. .

Lajme të tjera

Lajmet e fundit