Barcelona, ndryshim historik? Vendim i bujshëm në javët e ardhshme

1 Mars 2024
15:01
Denis Hakanaj
back button

Një kthesë e mundshme historike për Barcelonën.

Klubi i Laporta-s thuhet se po mendon të ndërpresë marrëdhënien që ka me Nike, e cila ka zgjatur që nga viti 1998.

Arsyeja është ekonomike: klubi spanjoll është i bindur se duke prodhuar fanellat e veta mund të fitojë më shumë se 85 milionë euro që merr aktualisht nga marka amerikane.

Ka edhe marka të tjera të famshme të gatshme për ta përfituar, por siç shkruan Sport, Barcelona po mendon të krijojë një markë të pavarur, të prodhojë vetë fanellat dhe të luajë materiale përmes Blm.

Në Itali, Napoli e mori këtë vendim në vitin 2021 në përfundim të marrëdhënies me Kappa. Tani Barcelona po mendon seriozisht për këtë në Spanjë.

Vendimi duhet të arrijë në javët e ardhshme.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit