Argetim

Basketbollistja falënderon ndjekësit në mënyrën e saj…

Valentina Vignali është basketbolliste, modele dhe imazh për disa marka të ndryshme në rrjetet sociale. Falë dhuratave që natyra i ka dhënë dhe reklamimit të tyre në “Instagram”, tashmë ajo numëron 2 milionë ndjekës. Një objektivë që Valentina duket ta ketë aspiruar dhe e ka arritur pas aktivizimit “natë e ditë” në rrjetet sociale.

Për të festuar këtë sukses dhe falënderuar ndjekësit, basketbollistja ka publikuar një foto me të brendshme ku ka shkruar:

“Jemi 2 milionë, nuk mund t’iu imagjinoj të gjithëve së bashku, është një numër kaq i madh. Ju rriteni ndërsa unë mbes e njëjta. Nuk kam fjalë. Faleminderit!”

Telesport është krenar që bashkëpunon me Krowd9, një aplikacion fantastik i futbollit për shqiptarët! Shkarkojeni > bit.ly/krowd9 për video me përmbledhje ndeshjesh, njoftime të menjëhershme për golat dhe të gjitha lajmet e Telesport! Krowd9 është i përdorshëm në shqip, italisht dhe anglisht.

Më shumë nga Argetim