Bayern ndryshon, vendos të kopjojë kushërinjtë

21 Janar 2022
15:41
Denis Hakanaj

Sipas Footy Headlines, Bayern Munich duket se po mendon për një uniformë të re me ngjyrë të bardhë dhe nuanca me ngjyrë të artë.

Një fanellë e prezantuar më parë edhe nga kushërinjtë e Munich 1860.

Për Lewandowski-n me shokë do të bëhej fjalë për një uniformë të dytë të papërdorur më parë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit