BEFASON GRUAJA E SMALLING: “Unë dhe Chris pamë UFO mbi kokat tona, ishte e mrekullueshme! Ju tregoj gjithçka…”

7 Qershor 2021
18:51
Telesport

Chris Smalling dhe takimet e afërta të llojit të tretë. Nuk është një film i ri me trillime shkencore, por një vështrim UFO nga mbrojtësi i Romës dhe gruaja e tij.

Vetë Sam Smalling në rrjetet sociale e zbuloi: “Ok, unë premtoj se nuk ishim nën efektin e kërpudhave magjike ose ndonjë gjëje tjetër. Por Chris dhe unë pashë një UFO të pabesueshme natën e kaluar!

Nuk është si të dallosh diçka për disa sekonda lart në qiell që mund të ishte një aeroplan! Ai fluturoi poshtë para nesh dhe pastaj u kthye përsëri në qiell ku qëndroi për një orë (mbase më gjatë por na u desh të largoheshim), ai ishte shumë i vogël për të qenë filmuar kur ishte stacionuar në qiell edhe pse Chris mund ta shihte duke u rrotulluar me drita që ndiznin rreth e rrotull.

(Unë mund të shihja vetëm dritat e jashtme në këtë pikë sepse sytë e mi nuk janë aq të mirë.)

Ne mund ta kishim filmuar atë me aparatin kur ai po fluturonte mbi nesh sepse ishte i qartë për tu parë, por ne të dy ishim shumë të shtangur për të nxjerrë kamerat tona.

Plus që ne nuk donim të shikonim larg dhe të humbisnim çfarëdo që të ishte. Dukej e jashtëzakonshme.

A ka parë dikush diçka të tillë? E vështirë të shpjegohet sepse ishte e kamufluar mirë, por ishte si dy drejtkëndësha të veçantë 3d që rrotulloheshin rreth njëri-tjetrit me drita të dobëta që lëviznin nëpër skajet”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit