Behrami kundër të gjithëve: Ky është pseudo futbolli botëror, gjithçka fasadë dhe maskaradë...

Futboll mix

Behrami kundër të gjithëve: Ky është pseudo futbolli botëror, gjithçka fasadë dhe maskaradë...

12 Gusht 2019
10:42
Alfred Lleshi
12 Gusht 2019
10:42
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera