Casillas tërhiqet nga futbolli, Buffon i dedikon një mesazh falënderimi!

4 Gusht 2020
19:15
Telesport

Kundërshtarët po, rivalë gjithashtu, kurrë armiq. Përkundrazi: një kundër tjetrit në shumë sfida të nivelit të lartë, Gianluigi Buffon dhe Iker Casillas kanë “ndërtuar” një marrëdhënie të vërtetë miqësie të ndër vite.

Pra, në ditën kur spanjolli njoftoi daljen në pension nga futbolli, portieri i Juventusit dëshironte ta përshëndeste atë në një mënyrë të veçantë: “Thonë se konkurrenca na bën më të mirë se të tjerët, por jo perfektë. Ndoshta ky kërkim i kotë për përsosmërinë na bën ata që jemi. Gracias Iker, pa ty gjithçka do të kishte më pak kuptim”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit