Futboll

Lamtumirë kohës shtesë dhe rivënieve anësore, Lineker ndryshon futbollin

Të luash është bukur. Sigurisht, ndonjëherë ka disa rregulla që duhen eliminuar. Shumë qendërsulmues, veçanërisht ata që nuk janë shumë të shpejtë, ku i dihet, ndoshta...

More Posts

Te fundit