Motosport

IMoto/Honda, shpejtësia, komforti dhe siguria “zbarkojnë” në Shqipëri!

Kur në vitin e largët 1948 Honda, e themeluar vetëm pak vite më parë, do të parashtronte idenë gjeniale për të vendosur një motor të vogël...

More Posts

Te fundit