Çfarë gafe Teqja, Kukësi falënderon dhe fundos Skënderbeun!

Kategoria Superiore

Çfarë gafe Teqja, Kukësi falënderon dhe fundos Skënderbeun!

07 Dhjetor 2018
15:55
Blerim Jahaj
07 Dhjetor 2018
15:55
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera