Chelsea dhe 91 pikët e Napoli-t që shqetësojnë Sarri-n

Chelsea

Chelsea dhe 91 pikët e Napoli-t që shqetësojnë Sarri-n

06 Dhjetor 2018
20:08
Denis Hakanaj
06 Dhjetor 2018
20:08
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera