Bundesliga

Cila skuadër do të fitonte mes 5 ekipeve “All Stars” të 5 kampionateve kryesore të Europës?

Nations League është në qendër të vëmendjes këto ditë, por është e vështirë të mos mendosh për kampionatet. A mund ta imagjinoni një kampionat mes ekipeve “All Stars” të pesë kampionateve kryesore të Europës? Kush do të fitonte mes skuadrës së Premier League, La Liga, Seria A, Bundesliga dhe Ligue 1?

“Marca” ka krijuar formacionet ideale të kampionateve kryesore dhe tani është radha juaj të votoni për më të mirin. Si zakonisht, është e vështirë të përfshihen të gjithë më të mirë dhe, për rrjedhojë, ka disa mungesa të rëndësishme në formacionet e mëposhtme.

Marc-Andre ter Stegen, Thibaut Courtois, Jordi Alba, David Silva, Sergio Aguero, sa për të përmendur disa…

Më shumë nga Bundesliga