ÇMENDURI: Tallje e hapur nga Franca, zbulohet kur rinis sezoni i ri!

23 Maj 2020
13:13
Eraldo Harlicaj

Franca ishte një nga vendet e para që nxitoi për të mbyllur kampionatin. Një vendim që u kritikua shumë nga klubet franceze dhe nga vetë UEFA, pasi gropa ekonomike do të ishte e madhe, ndërsa kampionatet e tjera po rikthehen.

Federata Franceze e Futbollit dhe Ligue 1 kanë lajmëruar datën e rifillimit të sezonit të ri. Edicioni futbollistik 2020-21 do të rinisë më datë 22 gusht. Kategoria e dytë e futbollit francez do të rinisë më 23 gusht.

Një vendim i tillë është aspak i arsyeshëm dhe shumë i çuditshëm, pasi klubet duhet të rikthehen në stërvitje që në korrik. Francezët, nisur dhe nga logjika e Ligue 1, mund të mbyllnin sezonin e rregullt nëse duan të rikthehen në stërvitje në korrik dhe të nisin kampionatin e ri në gusht.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit