Conte: Kishim presionin e ndjekësve, nuk ishte e lehtë! +13 nga Atalanta që synonte titullin

8 Mars 2021
23:35
Telesport

Duke folur për Sky Sport, trajneri i Interit, Antonio Conte komentoi për suksesin themelor kundër Atalanta:

“Lëvdimi i fundit i lojtarëve? Ne u kthyem në +6, kur luan më vonë duke ditur që ndjekësit më të afërt kanë fituar është e pashmangshme që nga pikëpamja psikologjike të ketë një presion të madh.

Sidoqoftë, presioni do të rritet nga tani në fund. Përveç kësaj, ne kemi luajtur me Atalanta, një ekip që merr pikë nga të gjithë ekipet e mëdha. Ata e përgatitën me më shumë zgjuarsi se në ndeshjet e mëparshme kundër nesh, pasi e dinin se mund t’i lëndonim.

Ishin më pak agresivë. Këto janë 3 pikë të rëndësishme kundër një ekipi të shkëlqyeshëm, ne praktikisht shkëputemi nga Atalanta që synonte Scudetto, duke shkuar në +13.

Për mua, për atë që ata kanë bërë në vitet e fundit dhe për pjekurinë e arritur, mund të aspirojë për pozitën e Ligës së Kampionëve por gjithashtu të luajë për Scudetto. Falë Gasperini dhe klubit, ata kanë lojtarë të një cilësie të lartë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit