Cristiano Ronaldo, del biseda për kartën e famshme me Juventus-in

24 Mars 2023
15:58
Denis Hakanaj
back button

Në pritje të seancës paraprake të së hënës, hetimi i Prisma-s i kryer nga prokuroria e Torinos për llogaritë e Juventusit është pasuruar me një episod të ri që lidhet me “kartën e Ronaldo-s” dhe manovrën e dytë të pagave, atë të sezonit 2020-21.

Nga sa mësohet nga La Gazzetta dello Sport, në fakt, një bisedë mes Morganti, Cherubini dhe avokatit Gabasio, e fokusuar në manovrën dhe në veçanti te pesë herë Topit të Artë portugez duket se ka dalë brenda dokumenteve plotësuese të depozituara të martën nga hetuesit.

Gazzetta ka publikuar vetëm disa fjali nga biseda. “I pari i gatshëm për të nënshkruar është Cristiano”, ishin fjalët e shkruara më 20 prill 2021 përgjegjësi ligjor i atëhershëm Gabasio.

Tre ditë më vonë, më 23 prill 2021, ishte radha e sekretarit të sportit Morganti për të dërguar dy mesazhe në grup me Gabasio-n dhe Cherubini-n. “Cristiano ka nënshkruar”. Dhe përsëri: “Ai ka një kopje të të gjitha dokumenteve”. Pak minuta pas përgjigjes së Cherubini-t: “Mirë!”.

Dyshimi i hetuesve është se mesazhi i referohet marrëveshjes suplementare për sulmuesin portugez në manovrën e dytë të pagës, kartën e famshme të Ronaldo-s. Për këtë temë, qëndrimi i avokatëve të lojtarit është i qartë:

Avokatët e CR7 kanë mohuar gjithmonë që kampioni të ketë firmosur dhe ruan një kopje të kësaj marrëveshjeje, por se ai është kufizuar vetëm në nënshkrimin e formularëve që kanë të bëjnë me heqjen dorë nga paga e katër muajve, me premtimin për t’i rikuperuar në sezonet në vijim. Para që, megjithatë, Juventus-i nuk do t’i kishte dhënë kurrë portugezit, i cili pretendon se duhet t’i marrë ato.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit