Cristiano Ronaldo, tërbim për Topin e Artë: çfarë sulmi ndaj France Football! “Ja arsyeja pse mungova”

30 Nëntor 2021
0:09
Telesport

“Rezultati i sotëm shpjegon deklaratat e Pascal Ferré javën e kaluar, kur ai tha se i kisha besuar atij se ambicia ime e vetme ishte të përfundoja karrierën time me më shumë Topa të Artë sesa Lionel Messi.

Pascal Ferré gënjeu, ai përdori emrin tim për të promovuar veten dhe për të promovuar botimin për të cilin punon”.

Cristiano Ronaldo është një terbit kundër kryeredaktorit të France Football, përgjegjës për dhënien e Topit të Artë. Ditët e fundit, Ferrè kishte deklaruar: “Ronaldo ka vetëm një ambicie dhe ajo është të mbyllë karrierën e tij me më shumë Topa të Artë se Messi, e di sepse më tha”.

“Është e papranueshme që personi përgjegjës për dhënien e një çmimi të tillë prestigjioz mund të gënjejë në këtë mënyrë, në mungesë respekti absolut për ata që kanë respektuar gjithmonë France Football dhe Topin e Artë.

Dhe ai gënjeu deri më sot, duke justifikuar mungesën time nga Gala me një karantinë të pretenduar që nuk ka arsye të ekzistojë”, vijon Ronaldo në postimin e tij në Instagram.

“Gjithmonë dua t’i përgëzoj ata që fitojnë, brenda sportit dhe lojës së ndershme që e kanë udhëhequr karrierën time që në fillim dhe e bëj sepse nuk jam kurrë kundër askujt. Unë fitoj gjithmonë për veten time dhe për klubet që përfaqësoj. Fitoj për veten time dhe për ata që më duan. Unë nuk fitoj kundër askujt. Ambicia më e madhe e karrierës sime është të fitoj tituj kombëtarë dhe ndërkombëtarë për klubet që përfaqësoj dhe për kombëtaren e vendit tim”, tha portugezi.

“Ambicia më e madhe e karrierës sime është të jem shembull i mirë për të gjithë ata që janë apo duan të jenë futbollistë profesionistë. Ambicia më e madhe e karrierës sime është të lë emrin tim të shkruar me shkronja të arta në historinë e futbollit botëror.

Përfundoj duke duke thënë se fokusi im është tashmë te ndeshja e radhës me Manchester United dhe në gjithçka që, së bashku me shokët e skuadrës dhe tifozët tanë, mund të arrijmë ende këtë sezon”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit