Çudira angleze: 38 sulmues në 9 vite, 957 ndeshje dhe sa pak gola të shënuar!

Premier League

Çudira angleze: 38 sulmues në 9 vite, 957 ndeshje dhe sa pak gola të shënuar!

11 Korrik 2019
09:43
Artan Drazhi
11 Korrik 2019
09:43
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera