Curry dhe Thompson janë magjikë, Golden State fiton edhe finalen 2 ndaj Portland

Basketboll bota

Curry dhe Thompson janë magjikë, Golden State fiton edhe finalen 2 ndaj Portland

17 Maj 2019
08:27
Gentian Spiri
17 Maj 2019
08:27
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera