UFC

Dana White: Artem Lobov mund të shkaktojë tragjedinë e parë në UFC

Presidenti i UFC-së, Dana White, ka deklaruar sot se nuk do të lejojë që Mike Jackson, fitues ndaj CM Punk në eventin e UFC-225 pak ditë më parë, në përballjen e radhës të duelojë me Artem Lobov në peshën “welter”. Sipas numrit 1 të arteve marciale mikse, Lobov është një konkurrent shumë i rrezikshëm për Jackson dhe mund të shkaktojë tragjedinë e parë në këtë sport.

Artem mund ta vrasë atë në kafaz, kjo është e rrezikshme. Nuk jam dakord që Mike të duelojë ndaj Lobov në të ardhmen”, tha Dana White. Kjo deklaratë e presidentit te UFC-së erdhi pas kërkesës që Mike Jackson (1 fitore e 1 humbje në MMA) bëri për t’u përballur me rivalin rus në të ardhmen (Lobov ka arritur 14 fitore, 14 humbje e 1 barazim në karrierën e tij).

Më shumë nga UFC