Argetim

Dasma si në stadium, këngëtari sheh Romën në celular dhe këndon himnin

Antonello Venditti nuk mund t’a linte pa e parë ndeshjen e ekipit të Romës, edhe pse ishte pjesëmarrës në një dasmë, si këngëtar.

Mediat italiane kanë publikuar videon e këngëtarit të famshëm roman që më pas ka kënduar himnin e ekipit të tij.

Ngjarja e bukur ka ndodhur në Formentera në dasmën e Ferdinando Salzano, drejtuesi i një shtëpie diskografike në Itali.

Më shumë nga Argetim