Degustator anti-helmim, dhurata 90 mln dollarë e Trump... dhe jeta e çmendur e pronarit të Monaco

Monaco

Degustator anti-helmim, dhurata 90 mln dollarë e Trump... dhe jeta e çmendur e pronarit të Monaco

17 Nëntor 2018
14:18
Denis Hakanaj
17 Nëntor 2018
14:18
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera