Dëmtohet ylli Barcelonës, humb ndeshjen e Champions-it dhe “El Casico-n”

Barcelona

Dëmtohet ylli Barcelonës, humb ndeshjen e Champions-it dhe “El Casico-n”

08 Shkurt 2019
14:28
Artan Drazhi
08 Shkurt 2019
14:28
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera