Deschamps: Nuk i toleroj gjëra të tilla

23 Dhjetor 2020
18:15
Denis Hakanaj

Trajneri i Francës, Didier Deschamps, ka folur për disa episode racizmi gjatë UEFA “Outraged”:

“Nuk ka vend për racizmin, jo vetëm në sotr, por edhe në shoqërinë tonë”, ka thënë trajneri kampion i bitës.

“Nuk i toleroj gjëra të tilla, personalisht nuk më kanë ndodhur episode të tillë as si futbollist dhe as si trajner”.

“Trajnerët me ngjyrë, të penalizuar? Nuk besoj, edhe pse janë pak ata në nivele të larta, besoj se do të shohim gjithnjë dhe më shumë me kalimin e kohës”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit