Dështaku dhe gafaxhiu i ngec në derë Roma-s, klubi francez prish pazarin për 200 mijë euro...

Roma

Dështaku dhe gafaxhiu i ngec në derë Roma-s, klubi francez prish pazarin për 200 mijë euro...

11 Gusht 2019
21:38
Telesport
11 Gusht 2019
21:38
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera