Dhuna në derbi, policia arreston 1, procedon 6 dhe shpall në kërkim 2 tifozë të Tiranës

Tirana

Dhuna në derbi, policia arreston 1, procedon 6 dhe shpall në kërkim 2 tifozë të Tiranës

30 Shtator 2019
09:57
Alfred Lleshi
30 Shtator 2019
09:57
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera