This website requires JavaScript.

"Duhej të më vriste herën e parë, tani do të rimarr titullin dhe nderin e humbur"

MMA

"Duhej të më vriste herën e parë, tani do të rimarr titullin dhe nderin e humbur"

13 Gusht 2019
11:40
Gentian Spiri
13 Gusht 2019
11:40
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera