Dzeko i qahet pikës së humbur dhe flet për të ardhmen tek Inter

Inter

Dzeko i qahet pikës së humbur dhe flet për të ardhmen tek Inter

11 Qershor 2019
23:36
Artan Drazhi
11 Qershor 2019
23:36
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera