Dzeko-Juventus dhe Milik-Napoli ende në ajër! Fajin e ka… De Laurentiis!

19 Shtator 2020
16:24
Telesport

Operacioni i  dyfishtë Milik-Roma dhe Dzeko-Juventus mbetet ende në ajër.

Vizitat të cilave polaku i u nënshtrua dje në Zvicër dhanë një rezultat pozitiv, me lojtarin që më pas u kthye në i tali për të zgjidhur problemet e fundit burokratike dhe ekpnomike me Napolin, pronarin e klubit të kartonit të tij.

Në qendër të diskutimit midis Milik dhe Napoli ka në thelb dy pika: njëra ka të bëjë me pagat që lojtari ende nuk ka marrë dhe “zbritjet” në lidhje me gjobën për kryengritjen e nëntorit.

Tjetra është e drejta e i mazhit, një temë që ka qenë gjithmonë e dashur për presidentin De Laurentiis: në veçanti, klubi axurr është ankuar për disa reklama për restorantin që lojtari ka në Poloni, edhe pse sipas “Il Tempo” për këtë pikë duket se gjërat janë në procesin e marrëveshjes.

Sipas “Sky Sport”, zgjidhja përfundimtare vështirë se do të vijë gjatë fundjavës së kampionatit. Tymi i  bardhë, sidoqoftë pritet brenda disa ditësh dhe jo më herët se fillimi i  javës tjetër.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit