E flakën si leckë bashkë me De Rossin, Totti nis zyrtarisht luftën me Pallotta dhe udhëton drejt Katarit!

Roma

E flakën si leckë bashkë me De Rossin, Totti nis zyrtarisht luftën me Pallotta dhe udhëton drejt Katarit!

07 Gusht 2019
11:02
Telesport
07 Gusht 2019
11:02
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera