RUSI 2018

E frikshme, ja se si ultrasit rusë po përgatiten për Kupën e Botës (video)

Kjo është mënyra se si ultrasit rusë po përgatiten për Kupës e Botës, që nis së shpejti në vendin e tyre. Çdo ushtrim që ata bëjnë është më i keq se i mëparshmi. Kjo video është zbuluar nga disa tifozë të Spartak Moska, duke u trajnuar në palestra dhe në mjedise të hapura, në natyrë, për Kupën e Botës, që do të mbahet në qytetet ruse. Një paralajmërim i qartë për ultrasit e 32 kombëtareve finaliste të këtij Botërori, që duket se do të luhet dhe mes tifozërive…

Më shumë nga RUSI 2018