Premier League

Emirates dhe Arsenal nënshkruajnë një marrëveshje rekord

Klubi i Premier League, Arsenal, dhe kompania ajrore Emirates kanë nënshkruar një rinovim pesëvjeçar të kontratës për të vijuar bashkëpunimin  tyre të gjatë.

Marrëveshja thuhet të jetë me vlerë rreth 250 milionë euro.

Emri i Emirates do të vazhdojë të shfaqet në fanellën e Arsenal deri në fund të sezonit 2023/24.

Kjo është marrëveshja më e shtrenjtë e një klubi londinez, që do të thotë se bashkëpunimi që ka filluar që në 2006 mes Arsenal dhe Emirates do të zgjasë të paktën 18 vite.

Kjo do të kalojë bashkëpunimin e mëparshëm të Arsenal, që ka qenë ai me firmën elektronike japoneze JVC nga1981 deri në 1999.

 

Më shumë nga Premier League