This website requires JavaScript.

Escobar: Kolumbia, autogoli dhe ekzekutimi me 6 plumba! Arrestohet porositësi 24 vite pas vrasjes

Futboll mix

Escobar: Kolumbia, autogoli dhe ekzekutimi me 6 plumba! Arrestohet porositësi 24 vite pas vrasjes

18 Janar 2018
21:17
Ergis Tafalla
18 Janar 2018
21:17
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera