This website requires JavaScript.

Tërmeti i forte, Berisha rrëfen tmerrin e familjarëve dhe miqve në Durrës

back button
27 Nëntor 2019
19:42
Telesport

Lajme të tjera

Duke marrë postimet...

Lajmet e fundit

Duke marrë postimet...