Europiani U-19 / Shqipëria sfidon fqinjët, Kosova “peshkon” Italinë

3 Dhjetor 2019
11:21
Alfred Lleshi

U hodh sot shorti i kualifikueseve të Kampionatit Europian U-19 (2020-2021), duke filluar kështu rrugën për në fazën finale të kompeticionit, e cila do të mbahet në Rumani. Kuqezinjtë e drejtuar nga Nevil Dede kanë rënë në një grup me Republikën Çeke, Danimarkën dhe Maqedoninë e Veriut. Në anën tjetër, Kosova U-19 “peshkoi” Italinë, Sllovakinë dhe Qipron. Më poshtë mund të njiheni me përbërjen e të gjitha grupeve kualifikuese të Euroianit U-19:
Grupi 1: Italy, Slovakia, Cyprus, Kosovo
Grupi 2: Ukraine, Israel, Belarus, Montenegro
Grupi 3: Austria, Sweden, Northern Ireland, Gibraltar
Grupi 4: Germany, Scotland, Switzerland, Luxembourg
Grupi 5: Czech Republic, Denmark, North Macedonia, Albania
Grupi 6: Croatia, Georgia, Latvia, Kazakhstan
Grupi 7: Republic of Ireland, Poland, Bosnia and Herzegovina, Estonia
Grupi 8: France, Greece, Azerbaijan, Moldova
Grupi 9: Norway, Hungary, Iceland, Andorra
Grupi 10: England, Slovenia, Wales, Malta
Grupi 11: Netherlands, Serbia, Armenia, San Marino
Grupi 12: Turkey, Bulgaria, Russia, Lithuania
Grupi 13: Spain, Belgium, Finland, Faroe Islands

Lajme të tjera

Lajmet e fundit