AUTO

Ferrari 488 Pista, më e fuqishmja e historisë së “Kokëkuqes”

Në Sallonin e Gjenevës është zbuluar për herë të parë V8 më e fuqishme e historisë së Ferrari-t. Ka një motor 720 kuaj fuqi, një shkëputje 0-100 km/h në 2.58 sekonda dhe një shpejtësi maksimale mbi 340 km/h.

 

 

Më shumë nga AUTO