RUSI 2018

“FIFA” kishte parashikuar eliminimin e Argjentinës, por finalja…

Botërori ka hyrë tashmë në fazën e nxehtë, por para fillimit të turneut janë bërë shumë parashikime për të gjetur fituesin e evenimentit më të rëndësishëm të vitit.

Edhe “EA Sports”, kompania që prodhon “FIFA 18”, ka përzgjedhur kombëtaren fituese. Sipas parashikimit të kompanisë së njohur, do të jetë Franca e Mbappe-s, ajo që sot ë triumfojë në Rusi.

Por nuk mbaron me kaq, sepse producentët e “EA Sports” kanë bërë edhe një simulim të ecurisë së gjitha kampionatit dhe kanë parashikuar 5 nga 8 çiftet e 1/8-ve.

Gabimet kanë qenë vetëm 3: Gjermania, Kosta Rika dhe Polonia, të eliminuar nga Kupa e Botës gjatë fazës me grupe.

Më shumë nga RUSI 2018