FIFA Ulmtimate Team, të gjithë të çmendur pas Klostermann

13 Maj 2021
20:08
Denis Hakanaj

Futboll dhe video-lojëra.

Lukas Klostermann, mbrojtës i Gjermanisë dhe Leipzig, ka bërë të çmenden lojtarët në të gjithë botën falë parametrave shumë të mira në FIFA Ultimate Team, veçanërisht atë të shpejtësisë:

“Më vjen mirë që konsiderohem një nga më të fortët në FIFA Ultimate Team”, ka thënë 24-vjeçari.

“Kam marrë shumë mesazhe në lidhje me këtë, ndihem me fat sepse shumë duan qendërmbrojtës jo vetëm të fortë në mbrojtje, por edhe të shpejtë”.

“Parametri im i shpejtësisë është shumë i lartë dhe kjo është sigurisht një avantazh”, ka deklaruar gjermani.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit