“Forca e Ramos nuk është taktike dhe as teknike, por krejt tjetër”

22 Maj 2020
14:45
Alfred Lleshi

Për trajnerin e njohur italian, Carlo Ancelotti, veç CR7, një tjetër futbollist, Sergio Ramos, ka cilësi fantastike: “Personalisht mendoj se cilësia e tij më e mirë nuk është taktike, as teknike, por ka të bëjë me karakterin dhe personalitetin.

Vlerësoj shumë aftësinë që ai ka për t’i motivuar njerëzit përreth tij, ashtu si shokët e skuadrës. Ramos gjatë asaj periudhe ishte i rëndësishëm për këtë, ishte gjithmonë në krye në sfida të rëndësishme dhe në momentin kryesor të ndeshjeve”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit