AUTO

Foto: 18 makina origjinale që të “hapin oreksin”

Nuk mund të hahen, por janë gjithsesi fantastike. Më poshtë janë renditur 18 makina, të cilat ekzistojnë realisht, dhe që kanë një formë ushqimi.

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-0

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-1

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-2

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-3

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-4

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-5

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-6

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-7

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-8

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-9

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-10

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-11

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-12

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-13

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-14

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-15

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-16

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-17

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-18

pit-stop-le-18-auto-piu-originali-create-a-forma-di-cibo-fotogal-26143-19

 

Më shumë nga AUTO