AUTO

G Class 2018, dalin në rrjet fotografitë e “xhevahirit” të fundit të Mercedes

Zbulohet një nga dy risitë më të rëndësishme të Mercedes për 2018-ën. Disa ditë para debutimi, që do të bëhej mes 14 dhe 28 janarit në Sallonin Auto të Detroitit, kanë dalë në rrjet fotografitë e para të G Class-it të ri. Një armatë e vërtetë “offroad” që mbush 40 vite nga dalja e parë në treg.

Më shumë nga AUTO