Gazetari juventin dorëzohet për Guardiolan dhe zbulon motivin!

Juventus

Gazetari juventin dorëzohet për Guardiolan dhe zbulon motivin!

11 Qershor 2019
18:21
Anton Cicani
11 Qershor 2019
18:21
Anton Cicani

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera