Georgina Rodríguez rrëfen sekretin e bukurisë së buzëqeshjes së saj të famshme

30 Shtator 2022
11:15
Alfred Lleshi

“Një buzëqeshje është CV ime më e mirë e prezantimit, – thotë Georgina Rodríguez. – Personalisht, mendoj se një buzëqeshje e bukur mund të kalojë nëpër ekran. Afrohuni me njerëzit dhe tregoni pjesën tuaj më të sinqertë.

Sepse, nëse dimë diçka, është se buzëqeshja nuk gënjen. Në profesionin tim është shumë e rëndësishme të tregoj siguri në çdo situatë. Buzëqeshja mund të ndihmojë nxjerrjen në pah të versioninit tuaj më të mirë”.

Kjo është arsyeja pse modelja, biznesmenja, partnerja e Cristiano Ronaldos (me pothuajse 40 milionë ndjekës në Instagram) i kushton vëmendje të veçantë kujdesit të përditshëm për shëndetin e saj oral.

Si? Duke u kujdesur për higjienën e gojës me produkte të rekomanduara vetëm nga profesionistë të besuar, duke kryer higjienën dhe zbardhjen e rregullt në një klinikë çdo vit. “Hapi i fundit dhe thelbësor i rutinës sime të larjes është përdorimi i furçës me fill. Një domosdoshmëri që nuk duhet humbur për të siguruar higjienën më të mirë për buzëqeshjen time”, – thotë Georgina.

Nëse kujdesi për gojën është i rëndësishëm për të, ajo sërish i jep më shumë vlerë shëndetit oral të fëmijëve të saj, me të cilët ka nisur një truk të vogël prej kohësh për të favorizuar momentin (shqetësues) të larjes së dhëmbëve.

“Që e vogël jam përpjekur të mos jem një sprovë. Pra, truku im është që në thelb ta bëj atë menjëherë pas çdo vakti, në mënyrë që ata ta kuptojnë atë si pjesë të procesit jetësor. Pas ngrënies duhet të lani dhëmbët, pa dramë. Kur e demonstron vetë këtë gjë, fëmijët e perceptojnë në një mënyrë shumë më pozitive”.

Georgina Rodríguez ka truke dhe gjithashtu sekrete. Mes tyre, duke i besuar një profesionisti, verbërisht, për të treguar një buzëqeshje gjithmonë perfekte. “Ashtu si çdo gjë në jetë, ne zakonisht i besojmë dikujt që na transmeton siguri dhe qetësi. Në ortodonci ndodh e njëjta gjë. Në shumë raste nuk është e lehtë, por, pa dyshim, kur e gjen nuk e lë më”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit