Habit Maurizio Sarri: Unë dhe Guardiola jemi “bijtë” e atij

Chelsea

Habit Maurizio Sarri: Unë dhe Guardiola jemi “bijtë” e atij

08 Shkurt 2019
18:08
Gentian Spiri
08 Shkurt 2019
18:08
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera