Wimbledon: Halep si tank, shkatërron Svitolinan dhe shkon në finale!

Tenis

Wimbledon: Halep si tank, shkatërron Svitolinan dhe shkon në finale!

11 Korrik 2019
15:45
Blerim Jahaj
11 Korrik 2019
15:45
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera