Kombëtarja

Hidhet shorti i Europianit U-17, ja kundërshtarët e Shqipërisë dhe Kosovës

Elvin Beqiri ka mësuar kundërshtarët e kombëtares që ka marrë përsipër të drejtojë, U-17, për llogari të fushatës kualifikuese të Kampionatit Europian të kësaj grup-moshe. Gjithçka është zbardhur sot, në Nion të Zvicrës, në selinë e UEFA-s, ku është hedhur edhe shorti përkatës. Gjithsej, janë 13 grupe me nga 4 skuadra secili.

Shqipëria ka rënë në grupin e tetë, së bashku me Portugalinë, Ukrainën dhe Gjeorgjinë. Kujtojmë se turneu “Qualifying Round”, mosha U-17, do të zhvillohet në Portugali, në datat 13, 16 dhe 19 nëntor 2019. Kosova U-17 është shortuar në grupin 12, së bashku me Hollandën, Slloveninë dhe Uellsin.

Sa i përket skemës së kualifikueseve, duhet paur parasysh: Do të kualifikohen nga raundi kualifikues për në “Elote Round” 30 përfaqësuese. 26 skuadrat, që do të renditen të parat dhe të dytat, në grupet e tyre respektive, si dhe 4 vendet e treta më të mira në 13 grupet, do të kalojnë në “Elite Round”.

Telesport është krenar që bashkëpunon me Krowd9, një aplikacion fantastik i futbollit për shqiptarët! Shkarkojeni > bit.ly/krowd9 për video me përmbledhje ndeshjesh, njoftime të menjëhershme për golat dhe të gjitha lajmet e Telesport! Krowd9 është i përdorshëm në shqip, italisht dhe anglisht.

Më shumë nga Kombëtarja