Hidhet shorti, zbardhet kalendari i Kategorisë së Dytë për edicionin e ri

17 Tetor 2020
14:23
Alfred Lleshi

U zbardh sot, përmes shortit, kalendari i Kategorisë së Dytë për edicionin futbollistik 2020-2021, për të dyja grupet përkatëse. Nën drejtimin e drejtorit të garave në FSHF, Marjus Sulejmani, dhe specialistit Endi Hyka, në prani të përfaqësuesve të klubeve dhe medieve, u çiftuan edhe skuadrat sipas të gjitha javëve të kampionatit. Datat e zhvillimit të ndeshjeve do të njoftohen javën e ardhshme, ka bërë me dije FSHF, në kushtet kur vijon ende bojkoti. Duhet të nënvizojmë se këto janë skuadrat pjesëmarrëse për këtë sezon:

Më poshtë keni kalendarin e të dyja grupeve, në dy linqet:

Kalendari, Kategoria e Dytë Gr A

Kalendari, Kategoria e Dytë Gr B

Lajme të tjera

Lajmet e fundit