Higuain dhe Ronaldo, motivi i irritimit të Icardit. Moratti: E njëjta histori çdo vit!

Inter

Higuain dhe Ronaldo, motivi i irritimit të Icardit. Moratti: E njëjta histori çdo vit!

11 Janar 2019
17:45
Anton Cicani
11 Janar 2019
17:45
Anton Cicani

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera