Humbja në tavolinë ndaj Juventusit, nga Napoli vjen thumbi i radhës: Kjo Itali gjysmake…

18 Tetor 2020
22:00
Telesport

Vincenzo De Luca, presidenti i Rajonit Campania, komenton në mikrofonët e Rai1 mbi dënimin e Gjykatësit Sportiv i cili vendosi 3-0 në tryezë kundër Napolit, plus një pikë dënimi, për shkak se nuk ishte paraqitur në Torino për ndeshjen kundër Juventusit. 2 javë më parë:

“Ishte një shembull tjetër i Italisë gjysmake, e cila kurrë nuk vendos plotësisht dhe nuk i vendos gjërat qartë. Ata kanë krijuar konfuzion të tillë që një marrëveshje midis palëve private, protokolli në lidhje me FIGC, duhet të mbizotërojë mbi dispozitat shëndetësore të Ministrisë së Shëndetësisë!

Por këto janë gjëra për cirkun e kuajve … ASL nuk ka bërë asgjë tjetër përveç detyrës së saj, ajo i ka rezervuar Napolit trajtimin e çdo qytetari tjetër të Rajonit të Campania. Vendimi ishte po aq i qartë dhe i paqartë sa një tas me fërgesë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit