Eliminim 10-0, lojtarë bastexhinj dhe skualifikime: të njihemi me rivalin e Prishtinës!

Kupat e Europës

Eliminim 10-0, lojtarë bastexhinj dhe skualifikime: të njihemi me rivalin e Prishtinës!

11 Qershor 2019
17:24
Anton Cicani
11 Qershor 2019
17:24
Anton Cicani

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera