I dhanë gjithçka dhe sërish i tradhtoi, legjenda e Atleticos 'masakron' Griezmann

Atletico Madrid

I dhanë gjithçka dhe sërish i tradhtoi, legjenda e Atleticos 'masakron' Griezmann

15 Maj 2019
12:36
Artan Drazhi
15 Maj 2019
12:36
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera